Zorg

In het Integrale Zorg Akkoord is bepaald dat het percentage zorgpersoneel op de totale werkende bevolking (1 op 6) niet mag groeien, terwijl de vergrijzing wel toeneemt.

Zorgorganisaties zetten daarom vol in op digitalisering van hun dienstverlening. Zorg op afstand neemt een vlucht en via een Persoonlijke Gezondheids Omgeving wisselen steeds meer zorgverleners informatie uit met de patiënt en met elkaar.

Data-explosie vraagt om nieuwe oplosingen

Groei gebeurt nooit van vandaag op morgen. Bovendien heb je voor jouw infrastructuurbeheerder ook niet van de ene op de andere dag ander werk. Daarom hebben wij speciaal voor ISV’s een doorgroeimodel ontwikkeld waarbij je stap voor stap steeds meer (beheer)werkzaamheden bij ons kunt neerleggen. Wil je alleen in geval van nood een beroep doen op onze engineers? Dan kies je voor colocatie of een managed server. Wil je op het gebied van infrastructuur volledig worden ontzorgd? Dan kies je voor de private of hybrid cloud. En wil je samen opwerken en geleidelijk aan steeds meer dienstverlening in onze handen leggen? Dan bespreken we gezamenlijk het migratiepad en begeleiden wij je in deze journey.