Colocatie

Jouw servers veilig op Nederlandse bodem, in een datacenter dat zelfs bestand is tegen een atoombom. Hoeveel veiliger wil je het hebben? En dat op een plek in Nederland – Zeeland – die de meeste zonne-uren van ons land heeft, waardoor we met ons eigen zonnepanelenpark voldoende stroom kunnen (blijven) opwekken.

Tier 4 design

Met ons Tier 4 datacenterdesign, de hoogst beschikbare rating, garanderen wij een uptime van 99,995%. Dat betekent dat in alle omstandigheden de downtime onder de 26 minuten per jaar blijft. In de praktijk is dat sinds de oprichting van Holland Datacenters 100%.

Connectiviteit & Continuïteit

Via verschillende kanten komt er glasvezel binnen, geografisch van elkaar gescheiden. De elektriciteit in het datacenter is volledig dubbel aangelegd en bovendien rechtstreeks aangesloten op twee hoogspanningsstations van het landelijk netwerk. Daarnaast heeft Holland Datacenters  twee dieseltanks met in totaal 40.000 liter brandstof. Mocht er net uitval zijn dan kan er twee weken volcontinu doorgedraaid worden. In het gemiddelde datacenter is dit twee dagen.

Private Datacenter. 

De bunker kent tientallen ruimtes; een dertiental compartimenten zijn te gebruiken voor colocatie of managed hosting. In een aantal andere ruimtes staan installaties voor de energievoorziening en het brandblussysteem. Omdat het datacenter verschillende grote en kleine ruimte’s heeft, is het mogelijk om uw eigen private room af te nemen.