Overheid

Nederland wordt meer en meer een informatiesamenleving. Dat betekent dat overheden op een toegankelijke manier digitaal met burgers en bedrijven willen communiceren.

Ook zullen ze inzicht moeten kunnen verschaffen in welke data ze allemaal van iemand verzamelen en wat ze met die gegevens doen. Tel daarbij op dat de overheid ook steeds meer datadriven werkt en het is duidelijk dat de afhankelijkheid van de ICT-omgeving extreem groot is.

Cloud-tenzij

Groei gebeurt nooit van vandaag op morgen. Bovendien heb je voor jouw infrastructuurbeheerder ook niet van de ene op de andere dag ander werk. Daarom hebben wij speciaal voor ISV’s een doorgroeimodel ontwikkeld waarbij je stap voor stap steeds meer (beheer)werkzaamheden bij ons kunt neerleggen. Wil je alleen in geval van nood een beroep doen op onze engineers? Dan kies je voor colocatie of een managed server. Wil je op het gebied van infrastructuur volledig worden ontzorgd? Dan kies je voor de private of hybrid cloud. En wil je samen opwerken en geleidelijk aan steeds meer dienstverlening in onze handen leggen? Dan bespreken we gezamenlijk het migratiepad en begeleiden wij je in deze journey.