Holland Datacenters

Uniek, ultiem veilig en oer-Hollands

Holland Datacenters is in 2019 opgericht door uitsluitend Nederlandse aandeelhouders en is gevestigd in het Zeeuwse Kloetinge (naast Goes). Met het oog op de AVG hechten wij erg aan ons Nederlandse karakter.

Holland Datacenters levert co-locatie en clouddiensten vanuit het voormalige uitwijkcenter van de Nederlandse regering, een echte atoombunker.

Het groenste datacenter van Nederland

Door de verdere digitalisering van onze samenleving verbruiken datacenters steeds meer stroom. Dit is niet bevorderlijk voor ons klimaat en vraagt om een andere aanpak.

Holland Datacenters draait daarom volledig op groene energie, geheel opgewekt met eigen zonnecollectoren. 

Het team

De mensen achter Holland Datacenters zijn al jarenlang actief in datacenter-diensten door heel Europa, van engineering en projectmanagement tot het opzetten van managed services. In die tijd zijn zij o.a. betrokken geweest bij de realisatie van datacenters en ICT-projecten voor provincies, gemeenten, telecomoperators en scholen. 
Bij Holland Datacenters bent u ervan verzekerd dat uw ICT en data op Nederlands grondgebied blijven. Uw leert uw contactpersonen persoonlijk kennen. Zij verdiepen zich in uw visie en missie en dragen bij aan de digitale wendbaarheid en -weerbaarheid van uw organisatie. Uw contactpersonen zijn direct voor u bereikbaar. Wij noemen dit “the cloud made personal”.

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Telefonisch

Praat met één van onze specialisten door te bellen met