(Private) cloud

Heb je moeite om zelf voldoende hooggeschoold personeel te vinden voor onderhoud en beheer op je infrastructuur? Of kies je er bewust voor om je te focussen op je core business en alles rondom de infrastructuur te outsourcen?
Kies dan voor onze private cloud. 

Je hebt een eigen dedicated omgeving die volledig door ons wordt beheerd. Zo kun jij je richten op je kerncompetenties en besteed je alles wat te maken heeft met de infrastructuur uit aan Holland Datacenters.

Altijd up-to-date en flexibel

Met de private cloud van Holland Datacenters ben je altijd up-to-date als het gaat om technologie. Bovendien ben je schaalbaar. Heb je meer rekencapaciteit of geheugenruimte nodig? Eén telefoontje of mailtje is genoeg, wij regelen het voor je. Je betaalt per maand voor datgene wat je afneemt.

Public & Hybrid Cloud

Ben je op zoek naar mogelijkheden om de kosten van uw Public cloud omgeving te besparen? Dan zou je onderdelen van je infrastructuur kunnen onderbrengen in een public cloud (IaaS) van bijvoorbeeld Microsoft Azure of Amazon Web Services. In de praktijk kies je dan vrijwel altijd voor een mix van public en private cloud, ook wel hybrid cloud genoemd. Vrijwel iedere organisatie heeft namelijk wel privacy- of IP-gevoelige data die je alleen in een vertrouwde omgeving durft neer te zetten. Daarbij kan het al gaan om klantdata, die volgens de AVG het grondgebied van de EU niet mogen verlaten.