Digitale infrastructuur is essentieel voor onze economie
die steeds digitaler wordt.
Dutch Data Center Association
Holland Datacenters (HDC) sluit zich per direct aan als deelnemer van de Dutch Data Center Association (DDA). De toetreding van HDC als nieuwe deelnemer benadrukt nogmaals de groei van onze sector.

Holland Datacenters (HDC) is gevestigd in een atoombunker die door de Nederlandse regering en door de NATO in gebruik is geweest en biedt maximale beschikbaarheid voor kritische cloud-omgevingen. Vanuit Zeeland levert HDC colocatie diensten, dedicated servers, private- en public cloud servers, en secured connectiviteit om zo aan de high availability standard te kunnen voldoen. De missie van HDC is om organisaties te ondersteunen bij het waarborgen van de vertrouwelijkheid en integriteit en beschikbaarheid van hun gegevens en systemen.

Autoriteit en zeggingskracht
“De reden dat wij lid van DDA zijn geworden is dat wij graag deel uit maken van een professioneel netwerk van datacenter exploitanten en onze belangen graag behartigd zien worden door een organisatie met autoriteit en zeggingskracht zoals de DDA inmiddels genoemd mag worden. Een bijkomende reden is dat we graag gevonden willen worden via jullie kanalen”, vertelt Eric van Scherpenzeel, Managing Director Holland Datacenters (HDC).

Stijn Grove, Managing Director van de DDA, is verheugd met de toetreding van HDC: “Met Holland Datacenters mogen we opnieuw een nieuwe deelnemer verwelkomen binnen het netwerk van de DDA. Digitale infrastructuur is essentieel voor onze economie die steeds digitaler wordt. Holland Datacenters faciliteert als belangrijke speler in Zeeland deze digitale groei.”